Ridkläder – för proffsen och amatören

Ridkläder – för proffsen och amatören

Ridkläder – för proffsen och amatören

Oavsett om du tycker om att rida för skojs skull eller om du är proffsryttare är det viktigt att du har bra kläder. Rätt kläder för ridning är avgörande för en bra upplevelse för både dig och hästen.

Välj rätt ridkläder för dig

Du hittar ridkläder till alla slags ryttare på Hestbolaget.se, oavsett om du är en erfaren ryttare eller nybörjare. Där hittar du ett stort sortiment av ridkläder av hög kvalité för alla säsonger. Vilka ridkläder som är lämpliga för just dig beror nämligen på vad för ridning du sysslar med och vilken årstid det är. När du ska handla ridkläder är det viktigt att prioritera att de är praktiska och säkra likaväl som snygga.

Ridbyxor och skor

Rätt skor och byxor är avgörande för att du som ryttare ska få ut så mycket som möjligt från din ridning. Skor med stålhätta är att föredra då det minimerar risken för skada om hästen råkar kliva på dina fötter. En liten klack på skon är även praktiskt så du slipper fastnar i stigbygeln. Ridbyxor är även ett måste då de är anpassade för att få bra fästa i sadeln och inte har några irriterande sömmar som skaver.

timothy

Hästar

No description. Please update your profile.

Sök

Nya Inlägg

Hästar i facebook

childcare